Ik ben technisch zzp

Opdrachtgevers die je opdrachten aanbieden?

Ben jij een technisch zzp op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden? Dan ben je bij dit platform aan het juiste adres. BMJ Connect is hét platform dat jouw succes voorop stelt. Onafhankelijkheid en groei zijn voor jou van belang. Het portaal zorgt voor een eenvoudig proces om opdrachtgevers met jou in contact te brengen die perfect bij jouw vaardigheden en expertise passen.

Aanmelden als ZZP'er

Direct contact

Overzichtelijk platform

Geen tussenpersoon

Kostenbesparend

Detachering vs BMJ connect

Wat is nou het verschil?

Hier kun je gemakkelijk jouw technisch zzp'er vinden, zonder tussenpersoon. Communiceer direct met technisch talent. En ontdek de nieuwe standaard voor het vinden van technisch talent.

Aanmelden als ZZP'er

Detachering

Je huurt een zzp'er in die in dienst is via een detacheringsbureau. Een tussenpersoon zoekt voor jou de meest passende werknemer.

 • Altijd een tussenpersoon
 • Afhankelijk van anderen
 • Kwaliteitsverschillen
 • Geen direct contact
 • Beperkte controle
 • Beperkte focus

BMJ Connect

Je huurt direct de zzp'er in zonder tussenpersoon. Via het portaal kun je direct contact opnemen met de zzp'er. Hierdoor heb je altijd het juiste technisch personeel voor jouw project.

 • Direct contact met ZZP’ers en opdrachtgevers
 • Duidelijk en overzichtelijk
 • Toegang tot alle profielen
 • Altijd juiste expertise
 • Direct contact
 • Zelf kiezen
 • Efficiënt

De bestemming voor de technisch zzp-er

Wil jij als technisch zzp’er nieuwe kansen en mogelijkheden ontdekken? Wij begrijpen jouw passie voor het vak en behoefte aan boeiende projecten.

Goed nieuws: bij ons hoef je niet langer zelf op zoek te gaan naar vacatures. Het is tijd om de rollen om te draaien, want bedrijven nemen direct contact op met jou!

Wij geloven in de kracht van direct contact. Ons platform is speciaal ontworpen om bedrijven en zzp’ers te verbinden zonder tussenpersonen.

Dankzij ons zoeksysteem, dat de bedrijven kunnen gebruiken, wordt jouw profiel zichtbaar. Tijdens het contact kun jij zelf beoordelen of de opdracht bij jou past.

Van kleine tot grote bedrijven, wat er ook bij je past, het bedrijf komt naar jou toe.

Directe communicatie

Geen tijdverlies meer en geen onnodige kosten of marge op jouw gewerkte uren. Jouw waardevolle tijd wordt nu volledig gewaardeerd.  

Door het direct contact worden de lange lijntjes korter en kun je snel aan de slag met een nieuw project.

Geen gedoe meer met het doorzoeken van vacatures of afhankelijk zijn van een tussenpersoon. Jij vult eenmalig jouw profiel in met alle informatie.

Bedrijven die op zoek zijn naar jouw expertise kunnen jou gemakkelijk vinden door gebruik te maken van ons zoeksysteem en zullen direct contact met jou opnemen. Geen tijd meer verdoen aan het zoeken van vacatures!

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen

Bij ons platform draait alles om tevredenheid en succes. We zijn er trots op dat we bedrijven hebben geholpen hun doelen te bereiken door middel van direct contact met de zzp’er.

Meer reviews

"Snel, simpel en compleet"

Het is gewoon duidelijk en overzichtelijk. makkelijk intevullen. zeker een aanrader!!

bmj techniek eigenaar

Kom in contact

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

+31 85 - 800 036 2
info@bmjconnect.nl

"*" geeft vereiste velden aan