Over ons

BMJ Connect - De nieuwe standaard

Wil jij de vrijheid om rechtstreeks te communiceren met technisch talent? Bij BMJ Connect is ons doel jou die vrijheid geven. Door uitgebreide profielen en een gebruiksvriendelijk platform te bieden, vind jij gemakkelijk de perfecte zzp'er voor jouw projecten.

Hoe is BMJ Connect ontstaan?

Bruce draait alweer wat jaren mee in de technieksector. Sinds 2019 heeft hij een eigen bedrijf en hij is trots om zijn passie en vaardigheden als monteur te delen bij diverse bedrijven die technische expertise nodig hebben.

Hierdoor is hij erachter gekomen dat er vaak tegen het zelfde probleem wordt aangelopen. De lijntjes tussen werkgever en zzp’er zijn te lang, of soms zijn de zzp’er niet helemaal op de juiste plek omdat deze toch net een andere expertise heeft dan eigenlijk nodig is.

Hieruit is BMJ Connect ontstaan, een innovatief platform dat bedrijven direct in contact brengt met gekwalificeerde zzp’ers, zonder tussenpersonen. Met ons platform streven we naar transparantie, efficiëntie en een betere samenwerking tussen bedrijven en zzp’ers.

BMJ Connect zorgt voor efficiënt en transparant samenwerken

Ons gebruiksvriendelijke en overzichtelijke platform biedt jou gemakkelijk toegang tot alle profielen van zzp’ers. We zorgen ervoor dat elk bedrijf en elke zzp’er die zich bij ons aansluit, zorgvuldig wordt gecheckt en voldoet aan de vereiste kwalificaties. Op die manier kun je erop vertrouwen dat je toegang hebt tot een pool van echte vakmensen. Dit stelt jou in staat om gemakkelijk de perfecte zzp’er te vinden voor jouw projecten.

Rechtstreeks contact tussen jou en de zzp’er zorgt voor een snellere en transparante samenwerking. Ons platform stelt je in staat om efficiënt het juiste technisch personeel te selecteren voor jouw project. Elke rol binnen de technische sector is belangrijk.

Daarom kun je bij ons een breed scala aan technische zzp’ers vinden die aan jouw behoeften voldoen. Snel en gemakkelijk. Daarnaast staan wij voor betrouwbaarheid en kwaliteit, wat jou vertrouwen geeft in de expertise van het technisch talent waarmee je samenwerkt.

Ben jij een technisch ZZP’er?

Meld je direct aan en kom in contact met potentiële werkgevers.

Ben jij een technisch zzp’er die op zoek is naar nieuwe kansen? Meld je dan nu aan op ons platform. Werkgevers die op zoek zijn naar jouw expertise komen direct met jou in contact. Geen tussenpersoon meer. Of je nu zzp’er bent of op zoek bent naar een zzp’er, bij ons ben je aan het juiste adres.

Ik ben een ZZP'er Ik zoek een ZZP'er

Kom in contact

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

+31 85 - 800 036 2
info@bmjconnect.nl

"*" geeft vereiste velden aan