Wij komen langs

De kracht van persoonlijk contact

Bij ons draait alles om transparantie en openheid. Ieder bedrijf is anders, jouw behoefte is anders. Daarom komen wij graag bij jou persoonlijk langs. Wij komen niet alleen langs om vragen te beantwoorden. Dit is een kans om de mensen achter het platform te leren kennen. Wij luisteren naar jouw wensen. Wij zijn de sleutel voor jouw succes.

Ja graag, kom langs!

Gesprek met de mensen achter het platform

Transparantie staat voorop

Openheid voor een goede samenwerking

Vragen worden beantwoord.

Ja graag, kom langs!

Laat jouw gegevens achter, dan maken wij zo snel mogelijk een afspraak!

Wil jij graag meer informatie en direct contact hebben met de mensen achter het platform? Dat kan! Vul het formulier hiernaast in en wij gaan voor je aan de slag!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Voorkeurstijd
:

Samen bouwen aan vertrouwen een succes

Bij ons draait alles om de kracht van samenwerking en persoonlijk contact. We geloven in de waarde van jouw vragen en daarom komen wij graag langs om ze te beantwoorden. Jouw wensen en behoeften zijn onze prioriteit, voor zowel het bedrijf als de zzp’er. Alles kan openlijk worden besproken zodat je volledig op de hoogte bent en weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Wij willen graag een naadloze ervaring creëren voor zowel het bedrijf als de technische zzp’er. Wij begrijpen dat tijd kostbaar is en daarom hebben wij ons platform zo ontworpen dat het proces efficiënt en duidelijk is. Met ons platform vind jij snel de juiste match zonder dat er een tussenpersoon aan te pas komt.

Wij komen langs

Persoonlijk contact is belangrijk. Daarom nemen wij graag deze extra stap en komen wij persoonlijk bij jou langs. Op deze manier leren we elkaar echt kennen en krijgen wij nog beter inzicht in wat er bij jou speelt. Wij vinden het belangrijk om jouw verhaal te horen. 

Geen eindeloos gedoe met mailverkeer, gewoon bij jou op het bedrijf. Zodat wij duidelijk en direct contact kunnen hebben. Wij zijn er om naar jou te luisteren. Jouw tevredenheid en succes staan bij ons voorop.

Ervaar de kracht van samenwerking, eerlijkheid en transparantie. Maak vandaag nog een afspraak.

Ben jij een technisch ZZP’er?

Meld je direct aan en kom in contact met potentiële werkgevers.

Ben jij een technisch zzp’er die op zoek is naar nieuwe kansen? Meld je dan nu aan op ons platform. Werkgevers die op zoek zijn naar jouw expertise komen direct met jou in contact. Geen tussenpersoon meer. Of je nu zzp’er bent of op zoek bent naar een zzp’er, bij ons ben je aan het juiste adres.

Ik ben een ZZP'er Ik zoek een ZZP'er

Kom in contact

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

+31 85 - 800 036 2
info@bmjconnect.nl

"*" geeft vereiste velden aan